Search
Close this search box.

Bijzondere zorg
voor welzijn

Hartedeken

Hartedeken bestaat uit een groepje vrijwilligers die buiten juli en augustus regelmatig samenkomt om Hartedekentjes te naaien, breien of haken voor kinderen en volwassenen met een beperking. Dit groepje bestaat uit collega’s die bij Leieborg werken, maar ook uit vrijwilligers. Iedereen is meer dan welkom!

We bestaan reeds enkele jaren en verdeelden al vele Hartedekens!

Ben je benieuwd wat we doen? Of nog beter, wil je -geheel vrijblijvend – eens komen meenaaien? Kijk dan zeker eens op facebook of twitter . Kom gerust eens langs om de sfeer op te snuiven. Een warme ontvangst verzekerd!

De Hartedekentjes

Over de Hartedekentjes zelf kunnen we kort èn fier zijn. Hartedekens zijn er om dat beetje extra warmte en knus gevoel te geven. Op goede dagen, maar ook als het wat minder gaat. Met dit gebaar steken we ouders, broers en zussen een hart onder de riem en tonen we dat ze er niet alleen voor staan.

We hopen vanuit Hartedeken vooral dat er veel plezier en leuke knuffelmomentjes beleefd worden met onze dekentjes. Een steun voor tijdens een ziekenhuisopname bijvoorbeeld, maar veel meer nog om nadien op de rolstoel mee te gaan wandelen of te genieten van de zonnestralen.