Search
Close this search box.

Bijzondere zorg
voor welzijn

Werken bij Leieborg

Met alle collega’s werken we samen aan een warme thuis voor onze zorgvragers.
En aan een fijne werkplek voor de meer dan 500 werknemers.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

Ontdek hier wat bij te bieden hebben​

Continu leren

Je krijgt veel mogelijkheden om bijscholing te volgen. Heel wat opleidingen zijn gericht op het begeleiden van de zorgvragers: basale stimulatie, therapeutische handelingen, verzorging, ... Er zijn ook opleidingen over samenwerken en communicatie in een team. En specifieke informaticaopleidingen over onze programma's. Als nieuwe medewerker komt er heel wat op je af. Om je hierin te begeleiden, geven we een introductiecursus met algemene info en achtergrond over onze werking. Na enkele maanden volg je dan de basiscursus.

Ergonomie

We zijn erg goed uitgerust om zorgvragers op een rugvriendelijke manier te heffen en tillen. Medewerkers die daarin opgeleid zijn geven hierover info en advies aan medewerkers. Ook bij bouw- en verbouwwerken zijn ze nauw betrokken. Maar ook andere personeelsgroepen vergeten we niet. Zo beschikken computergebruikers en logistieke medewerkers over een ergonomisch verantwoorde uitrusting.

Personeelsvereniging

Het Buitenbeen is onze personeelsvereniging. Ze heeft als doel alle collega-medewerkers (met hun familieleden) buiten de diensturen op regelmatige tijdstippen uit te nodigen tot recreatieve en sportieve activiteiten. Zo kan je deelnemen aan sportactiviteiten, meegaan op daguitstap, workshops volgen zoals bloemschikken of cocktails maken, meedoen aan de quiz, en zoveel meer.

Samen feesten

Gedurende een werkjaar is er voor iedere groep medewerkers een 'speciale dag'. De dag van de leefgroepbegeleiders, de dag van de administratie, de dag van de logistieke diensten, ... Een lekker ontbijt of een stuk taart zijn de vaste ingrediënten. Oktober is onze jubileummaand. Dan zetten we alle medewerkers die 10, 20, 25 of 35 jaar in dienst zijn in de bloemetjes. In juni vieren we traditioneel feest met alle zorgvragers en begeleiders samen.

Andere voordelen

Fietsende medewerkers krijgen naast de gewone reisvergoeding ook een fietsvergoeding per kilometer. Medewerkers die met de trein komen kunnen een gratis treinabonnement bekomen. Wij betalen hier 80% van, de overheid de overige 20%. Je kan aan personeelstarief een warme maaltijd of een broodje bestellen of aanschuiven aan de saladebar. Je kan aansluiten bij een collectieve hospitalisatieverzekering.

Solliciteren?

Heb jij een hart voor bijzondere zorg? Dan zoeken we jou! Ga naar vacatures en je kan onmiddellijk solliciteren.