Search
Close this search box.

Bijzondere zorg
voor welzijn

Vorming & outreach

Ben je op zoek naar handicap- of organisatiespecifieke kennis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben heel wat expertise in huis over ondersteuning van mensen met een meervoudige beperking. Die vakkennis delen wij graag met andere professionals uit het werkveld.

Vormingsaanbod op maat

We krijgen veel vormingsaanvragen. Wij vertrekken vanuit de vraag en bieden een programma op maat.

Specifieke know-how

Door onze specifieke know-how ter beschikking te stellen zijn wij een actieve partner in een zorgcontinuüm dat we willen garanderen voor zorgvragers. Tevens willen wij investeren in de talenten van onze medewerkers door in te zetten op een ruim vormingsaanbod.

Op maat

We vertrekken vanuit de vraag en bieden een programma op maat. De vormingen gebeuren door ervaren medewerkers met een diversiteit aan specifieke competenties in de ondersteuning van mensen met een (meervoudige) beperking: opvoedkundigen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen, artsen, orthopedagogen, sportbegeleiders, animatiebegeleiders, sociaal-administratief medewerkers, ….

Mogelijke vormingen

Praktisch

Vormingen kunnen als cursus/workshop of als outreach en kunnen zowel bij ons als bij jou doorgaan.

Outreach

We zijn een erkende RTH-dienst en kunnen via outreach onze kennis overdragen. Dat kan voor groepen van minimaal 3 ondersteuners die behoefte hebben aan specifieke knowhow om hun ondersteuning beter af te stemmen op de vragen en noden van personen met een beperking.

Outreach is een gesubsidieerd aanbod en is bijgevolg financieel voordelig voor professionals met een vormingsvraag.

Cursus of workshop

Voor een cursus of workshop hanteren we volgende richtlijnen:

Interesse of vragen?

Contacteer onze vormingsdienst of
vul bijhorend contactformulier in.

Contact

Leernsesteenweg 53
9800 Deinze, België
09 387 77 11