Search
Close this search box.

Samen en apart op vakantie

Eén van onze troeven zijn de 'samen en apart vakanties'. Lees mee hoe mama Kate de 'samen en apart vakantie' beleefde.

“Op maandag 21 augustus trok ik met een volle auto en 2 kleine dochtertjes, Renée en Norah, naar het Limburgse Maasmechelen. Het was een eerste vakantie met ons drietjes, iets wat ik eerder nog niet aangedurfd had. Bij onze aankomst in vakantiehuis Fabiola, viel direct de ruimte op van het huisje: een brede gang, grote kamers en badkamers, een volledig uitgeruste keuken, living. En dit alles in een modern jasje.  

De gezamenlijke tuin van de huisjes was afgesloten, waardoor de kindjes vrij, en de ouders zonder stress, konden genieten van de speelmomenten in het zonnetje. Op wandelafstand (100 meter) bevond zich het zwembad en sporthal, er waren verschillende speeltuintjes op het domein. En er werden ook fietsritjes en uitstapjes georganiseerd. Veel afwisseling dus, waardoor geen enkele dag dezelfde was!  

De maaltijden werden gebracht en ook de afwas en de poets werd voor ons gedaan, waardoor ik me helemaal over mijn kindjes kon ontfermen: iets waar ik in de gewone weekends vaak niet toe kom. Het was ook een ideale gelegenheid om de begeleidsters en de andere kindjes van Renées leefgroep beter te leren kennen en natuurlijk om contact te leggen met ouders die een soortgelijk leven als ik leiden. Want wat onze kindjes ook juist hebben, we begrijpen elkaars uitdagingen net iets beter dan ouders die geen zorgenkindje hebben. 

Dankzij deze week kon ik evenwichtige aandacht schenken aan mijn beide dochters, ontdekte ik hoe een vakantie met 3 eruit kan zien. Het was een geslaagde generale repetitie om er binnenkort misschien eens enkel met ons drietjes op uit te trekken! 

Bedankt aan Annemie om de organisatie van de reis en de coördinatie ter plaatse op zich te nemen en natuurlijk aan alle medereizigers die er een toffe week van maakten!”