Search
Close this search box.

Vrijwilligersfeest 2024

Dit jaar vierden we de Week van de Vrijwilliger met een gezellig bedankfeestje voor al onze vrijwilligers, en voor het eerst ook voor die van Huize Kattebeek na onze fusie.

Het feest vond plaats in Westkouter, een favoriete locatie voor dit soort bijeenkomsten. Tijdens het aperitief viel meteen de aandacht op de puzzelstukjes die op de tafels lagen. Elk stukje symboliseerde een vrijwilliger, iets waar Andy ons later op wees in zijn toespraak. Hij legde uit dat net zoals elk puzzelstukje uniek is, elke vrijwilliger dat ook is. Samen vormen ze een prachtig geheel, net zoals onze voorziening.

Suzanne, onze algemeen directeur, vulde de lofzang aan en maakte van de avond een warm weerzien met oude bekenden. Ondertussen werden er ook nieuwe ideeën gesmeed, zoals samen deelnemen aan een wandel 3-daagse en plannen voor een zomercafé. Een leuke verrassing was het nieuws dat onze hoofdlocatie bezoek zal krijgen van knuffelhondjes, die hier officieel aaihondjes zullen worden genoemd.

Kortom, het belooft een actief jaar te worden voor onze vrijwilligers, en wie ons wil volgen, kan dat doen via onze diverse kanalen. Na een avond vol dankbaarheid en voldoening namen we afscheid en keerden we huiswaarts.