Search
Close this search box.

Annie, al meer dan 20 jaar vrijwilligster

Toen vele jaren geleden een oproep stond voor vrijwilligers, in de plaatselijke krant, ging er bij mij een belletje rinkelen. Dit was het waar ik al een tijdje naar op zoek was.

Ik kwam toen voor een gesprek naar het dienstverleningscentrum, en al vlug bleek dat ik me verder zou inzetten als vrijwilligster.

In het begin was het even wennen, maar na enkele keren voelde het goed aan. De zorgvrager waarmee ik ging wandelen was altijd enthousiast en dat was wederzijds. Ze veroverde al vlug een apart plaatsje in mijn hart en we voelden er ons allebei goed bij wat er gebeurde. Ik was welkom op de verschillende leefgroepen en de opvoedsters en het personeel waren altijd vriendelijk. Ook had iedereen een lief woordje naar de zorgvragers toe en dit alles maakt het nog zo leuk.

Dit alles maakte dat ik nu na meer dan 20 jaar nog steeds met evenveel plezier, telkens opnieuw naar Leieborg kom. Iedereen die ik hier ontmoet heeft een groot hart voor de vele zorgvragers en ik wil hen hierbij dan ook nog eens bedanken.

Annie