Search
Close this search box.

Bussie, en haar beren .. Caramel en Mousse

Een 3 tal zaken hebben er voor kunnen zorgen dat ik als vrijwilliger bij Leieborg ben terecht gekomen.. Mijn schoonmama Annie was daar al jaren vrijwilliger.. En ik heb al heel wat jaren echte knuffelhonden in mijn gezin, het zijn ondertussen BH’s (Bekende Honden) in onze buurt.. 

En ten derde zag ik op facebook bij Amerikaanse Newfoundlander vrienden, dat ze naar de kankerkliniek gingen en daar met hun pups gingen knuffelen voor de socialisatie van hun honden en toen viel alles op zijn plaats ! Ik wilde heel erg graag met mijn honden naar Leieborg… Ik kreeg de kans om naar Dageraad te komen..

Toen was het nog met Newfie Kai! En ze bleek een natuurtalent voor dit werk. En later kwam de pup Mousse er bij en nog later haar mama Caramel..  

Mama en dochter hebben elk hun specialiteiten.. Caramel laat haar van alle kanten knuffelen, hoe meer hoe liever en daar genieten de kids enorm van ! En ons Mousse haalt al haar charmes en truckendoos boven .. Natuurlijk, voor een koekje! 

Ze kan rollen en buigen en zitten, liggen en koeken op haar poten en neus laten liggen .. En soms doet ze alles achtereen, omdat ze een echt koekie-monster is!

En waar de kids meest van genieten zijn de wandelingen in de buurt, ze mogen dan zelf de riem helpen vasthouden.. Onze bezoekjes geeft meer kleur in hun leven.. En ze leren houden van dieren, ook al zijn ze soms in het begin een beetje onder de indruk.. 

We hebben in Dageraad al heel veel vrienden gemaakt, en je bent zo blij als je die lachende gezichten ziet, zodra je binnen komt met die fantastische knuffelhonden.. 

We houden dus ontzettend van wat we doen! 

Wil jij ook vrijwilliger worden ? Er zijn heel wat mogelijkheden bij Leieborg .. Neem gerust even contact op en je zal hartelijk welkom zijn en .. Heel veel vrienden maken! 

Groetjes van Bussie en een high five van Caramel en Mousse