Search
Close this search box.

Het ABC van het DVC Schlager editie

Met het succes van de "100 jaar Heilig Hart" editie in gedachten, besloot de stuurgroep een vervolg te creëren. Na grondig overleg werd het thema voor dit jaar gekozen: het schlagergenre.

Zo ontstond de “Het ABC van DVC schlager editie“. De populaire pannenkoeken bleven een vaste keuze, nu vergezeld van bananenmilkshakes. Het weer speelde helaas weer parten. Vorig jaar was er een wespenplaag waardoor de pannenkoeken in de cafetaria werden opgediend. Deze keer resulteerde het weer in een verplaatsing naar de polyvalente zaal.

Het zomercafé heeft 2 hoofddoelen: waarde toevoegen voor de zorgvragers en een gezellig samenzijn voor de vrijwilligers faciliteren. Een foto toont de verenigde vrijwilligers. Dit beeld vult de stuurgroep met voldoening. Zowel zorgvragers als medewerkers genoten van de sfeer en lekkernijen. De waardering en dankbaarheid weerspiegelen de tevredenheid van allen.

Uiteraard is er ook erkenning voor onze keukenploeg die het deeg bereidde, ondanks de drukke tijden. Met dankbaarheid blikt destuurgroep vrijwilligers terug en prijst de inzet van het team. Op naar 2024, met de vraag welk nieuw ABC-verhaal verteld zal worden.